COVID-19 en SOA testen

Soa-testen tijdens corona. Waar kan je terecht?

Op dit moment hebben de meeste GGD’s en huisartsen weinig of geen tijd voor SOA-testen. Zij zijn druk met de bestrijding van het corona-virus.

Maar als jij klachten hebt of bang bent dat je een SOA hebt opgelopen dan wil je ook nu, tijdens de corona-crisis, kunnen testen en behandeld kunnen worden. De onzekerheid over corona is al akelig genoeg, daar wil je geen onzekerheid over een SOA bij hebben.

Bij SoaZorg in Utrecht & Bunnik kun je ook tijdens de corona-crisis terecht voor een snelle, betrouwbare en anonieme soa test. Om corona besmetting te voorkomen plannen wij wat extra tijd tussen de afspraken, zodat de wachtkamer niet vol raakt, en iedereen genoeg afstand tot elkaar kan bewaren.

SoaZorg Utrecht & Bunnik is een privékliniek die gespecialiseerd is in het testen op, en behandelen van SOA’s. Wij werken samen met een gecertificeerd laboratorium, en kunnen hierdoor uiterst betrouwbare soa-testen aanbieden.
Veel mensen vinden het spannend om zich te laten testen. Wij willen die drempel om je te laten testen zo laag mogelijk houden. Je hoeft daarom bij ons je naam niet bekend te maken als je dat liever niet doet. Je wordt altijd gezien door een BIG geregistreerd arts-seksuoloog, waar je met al je vragen terecht kunt.


Heb jij op dit moment naast zorgen om een soa, ook klachten die passen bij corona?
Kom dan niet langs, maar bel of app ons voor de mogelijkheid om thuis een soa-test te kunnen doen.

Tel: 0851306218
App: 0640865068


Wil je on-line een afspraak in plannen, klik dan hier.