085 1306218 info@soazorg.nl

Over ons

In mijn praktijk ‘SoaZorg’ wil ik iedereen die rondloopt met de angst een SOA te hebben, een betrouwbare, snelle en desgewenst volledig anonieme mogelijkheid bieden zich te laten testen en vragen te stellen.

Het is belangrijk om snel duidelijkheid, en daarmee rust in je hoofd te krijgen.

Bespreekbaar maken

Mijn naam is Judith Price. Ik ben arts en seksuoloog. Meer dan 20 jaar heb ik gewerkt bij ziekenhuis ‘De Gelderse Vallei’ in Ede. Eerst als arts-assistent op de afdelingen chirurgie, interne geneeskunde en gynaecologie/verloskunde, en later als fertiliteitsarts (dat is een dokter die mensen probeert te helpen zwanger te worden). Na het afronden van mijn opleiding tot seksuoloog in 2013, heb ik op de polikliniek gynaecologie ook mensen begeleid die problemen hadden met vrijen. Voor veel mensen is dit een moeilijk onderwerp om over te praten, en het kan enorm helpen als dit toch bespreekbaar wordt.

Bezorgdheid over het mogelijk opgelopen hebben van een SOA kan ook zo’n beladen onderwerp zijn. Mensen durven hier vaak niet mee naar hun huisarts en blijven rondlopen met angst, onzekerheid en vragen.

Praktijk SoaZorg

De praktijk is gevestigd in het mooie gezondheidscentrum van sportcentrum ‘Club Pellikaan’ in Amersfoort. Of je nu kiest voor ‘Soazorg’ in verband met de anonimiteit, of gewoon omdat je snel terecht wilt kunnen voor een betrouwbare test, je zult je bij ons snel thuis voelen.

Uiterst betrouwbaar

Volledig
anoniem

Uitslag binnen 1 tot 2 werkdagen

Consult door
arts-seksuoloog

Bang voor een SOA?