Over SoaZorg

Arts / Seksuoloog van SoaZorg in Amersfoort

Mijn naam is Judith Price. Ik ben arts en seksuoloog. Meer dan 20 jaar heb ik gewerkt bij ziekenhuis ‘De Gelderse Vallei’ in Ede. Eerst als arts-assistent op de afdelingen chirurgie, interne geneeskunde en gynaecologie/verloskunde, en later als fertiliteitsarts (dat is een dokter die mensen probeert te helpen zwanger te worden). Na het afronden van mijn opleiding tot seksuoloog in 2013, heb ik op de polikliniek gynaecologie ook mensen begeleid die problemen hadden met vrijen. Voor veel mensen is dit een moeilijk onderwerp om over te praten, en het kan enorm helpen als dit toch bespreekbaar wordt.


Bezorgdheid over het mogelijk opgelopen hebben van een SOA kan ook zo’n beladen onderwerp zijn. Mensen durven hier vaak niet mee naar hun huisarts en blijven rondlopen met angst, onzekerheid en vragen. Bij SoaZorg kan je anoniem terecht, en wordt je snel en deskundig geholpen.

De praktijk is gevestigd in Bunnikop de Veilingweg 61, en in Amstelveen op de Alpen Rondweg 102.

Of je nu kiest voor ‘Soazorg’ in verband met de anonimiteit, of gewoon omdat je snel terecht wilt kunnen voor een betrouwbare test, je zult je bij ons snel thuis voelen.

Maak een afspraak
betrouwbare en geheel anonieme test

soaaids.nl