Wil jij een Soa test tijdens de corona, en weet je niet waar je terecht kunt?

Wil jij een Soa test tijdens de corona, en weet je niet waar je terecht kunt?

Je hebt onveilige seks gehad. Tijdens de coronacrisis, of al daarvoor. En nu maak je je ongerust. Je bent bang dat je een SOA hebt. 

Niet doorlopen met een SOA.

Je wilt geen risico lopen om anderen te besmetten. Stel je voor dat je die leuke nieuwe vlam tegen komt en dat het condoom scheurt.. Na jullie eerste afspraakje moet je dan gaan vertellen dat hij of zij een SOA test nodig heeft. Dat is vaak geen goeie start van jullie relatie..

Natuurlijk wil je al helemaal geen risico lopen op uitbreiding van de infectie. Bij elke keer dat je pijn voelt in je schaamstreek, spookt de gedachte door je hoofd dat het door een SOA zou kunnen komen.

En dan de kans op onvruchtbaarheid. Dat zal je toch niet gebeuren, dat je jezelf later verwijten gaat maken dat zwanger worden niet wil lukken omdat je te lang met een SOA bent blijven rondlopen.

Waar kan je nú terecht? 

Misschien ben je net gewaarschuwd door een (ex) partner, of heb je klachten gekregen die je aan een SOA doen denken. Wat ook kan is dat de ongerustheid in je hoofd geslopen is door alle aandacht voor ziekte, en besmettingskansen op dit moment. Hoe dan ook, je wilt een SOA test doen, om zekerheid te krijgen, en zo nodig in actie te kunnen komen.

Maar waar kan je terecht? De GGD is overbezet door het hele corona-gebeuren, en ook je huisarts draait overuren. Je hebt je soa test al weken uitgesteld, en nu wil je toch echt weten waar je aan toe bent. 

Wij zijn open.

Gelukkig hoeft je niet met je ongerustheid te blijven doorlopen. SoaZorg in Utrecht & Bunnik is open voor SOA testen tijdens de coronacrisis. Hoewel we de tijden tussen de afspraken wat ruimer gemaakt hebben om drukte, en daarmee contact en kans op een coronabesmetting, in de wachtkamer te voorkomen, kan je vaak dezelfde dag nog terecht voor een SOA test.  Je krijgt je uitslag in de meeste gevallen binnen 2 werkdagen. 

Zo weet je snel waar je aan toe bent en komt er een eind aan dat ongeruste gevoel.  We werken samen met een ISO gecertificeerd laboratorium, zodat je volledig op de uitslag kunt vertrouwen.

Je kunt snel en anoniem terecht.

En wil je niet alleen een snelle, maar ook een anonieme SOA test, dan ben je bij SoaZorg in Amersfoort ook aan het goede adres. Je kunt bij ons volledig anoniem testen en je gegevens komen niet bij de huisarts of de verzekering terecht. 

Behandeling van je SOA is ook mogelijk.

Als je test uitwijst dat je een SOA hebt opgelopen, kun je ook direct bij ons terecht voor een behandeling, waardoor je geen dag langer door hoeft te lopen met de SOA, en de kans op complicaties klein blijft.

Krijg snel rust in je hoofd.
 Laat vandaag nog een SOA test doen in Utrecht of Bunnik.

Afspraak maken bij SoaZorg